Van Stofzuiger tot volledig ingerichte keuken

NV Declerck, uitgegroeid van éénmanszaak tot familiebedrijf, is reeds jaren een begrip in Ichtegem en omstreken.

Gestart in 1983 met als hoofddoel herstellen van elektrische huishoudtoestellen, volgde al heel snel de beslissing om enkel kwaliteit te verkopen. Het aangeboden gamma werd steeds groter en in 1996 werd een nieuwe showroom geopend in de Industriestraat 20 te Ichtegem. 

In de elektro-afdeling vindt u het volledige gamma van Miele, Siemens en Novy : alle inbouwtoestellen zoals inductiekookplaat, vaatwas, stoomoven, oven, dampkap, enz.  En uiteraard ook alle vrijstaande toestellen zoals wasautomaat, droogkast, stofzuiger, diepvries, enz.

Verder bieden wij u ook een uitgebreide keuze klein elektro aan.  Hiervoor kiezen wij voor de bekende merken zoals Philips, Bosch, SEB, Calor, Tefal, Solis, Braun, Frifri, Fritel, Princess, Rowenta, Moulinex,...

In de keuken-afdeling presenteren wij de laatste nieuwe trends voor de inrichting van uw keuken, alsook maatkasten en dressings. Hoogglanslak, fineer, kunststof, structuurlak, composietsteen, keramische werbkladen, Dekton, graniet, inox en LED verlichting zijn maar een kleine greep uit ons assortiment.

Meer dan 20 jaar geleden kregen wij de kans om Miele Keukens op te nemen in ons assortiment.  De keukenmeubelen van Miele werden vanaf 1973 in de Duitse stad Warendorf geproduceerd Sinds 2010 is dit ook de nieuwe naam van deze maatkeukens : “WARENDORF”.